https://podbielpoviedky.sk/

Tak povedzte!

Nuž, poviem Vám, zažil som už všeličo, no to, čo Vám teraz vyrozprávam, aj ja sám považujem, povedal by som, za zvláštne. Alebo neskutočné? Nereálne? Ako by z inej dimenzie?

Nevymýšľam si, je to skutočnosť! Nuž, verte, alebo neverte…

Zvláštnu udalosť som zažil len nedávno, pre istotu napíšem že presne 22.3.2024, lebo viem, že sa k nemu budem ešte musieť vrátiť. Ak spočítam všetky čísla uvedeného dátumu dostaneme číslo 15. Po sčítaní 1 a 5 dostanete číslo 6. Dátum môjho narodenia je čo sa dňa v mesiaci týka, 6.

Prezeral som internetové správy na You Tube a zrak mi padol na upútavku so snímkom sediaceho mnícha. Bol to starý, asketicky vyzerajúci muž, oblečený v typickom odeve nevýraznej červenej tehlovej farby, aký som videl u mníchov z Tibetu. Jeho úplne krátke vlasy s bradou boli už úplne biele. Sedel s prekríženými bosými nohami, na ktorých mal voľne položené svoje žilnaté ruky. Bol mierne dopredu zhrbený s priamym pohľadom. Z jeho tváre vyžaroval pokoj, žiadna nadradenosť, skôr pokora. Môj vnútorný hlas mi našepkal, aby som to video otvoril.

Mních pokojným, no výrazným hlasom na mňa prehovoril v cudzej reči a ja sa pokúsim zapísať preklad do slovenčiny ako len najlepšie viem.

,, Tento týždeň na Teba čakajú dve prekvapenia. Ty sa veľmi udivíš, keď sa tak stane. Hlboko sa nadýchni! To bude návrat človeka, ktorého si Ty želáš a ľúbiš ho! Ty sa dozvieš to, čo si si myslel, že sa nikdy nestane. Čaká Ťa veľká udalosť! Buď zodpovedný a toto video si ulož, je to vážne! Následne budeš vyrozumenený… ,,

Poviem Vám, video som si neuložil, no poslal som ho na inú mail adresu, čím som ho vlastne zachoval a viem sa k nemu vracať.

Myšlienkami som sa po páru dňoch k tomu zážitku vrátil. V kalendári som si našiel tretí mesiac s dátumom 22 a spomenul som si, že ten mních mi oznámil, že sa všetko stane do týždňa, teda do 29.3 tohto roku.

Číslo 29 po spočítaní dostaneme hodnotu 11. Ak pokombinujeme, 2×11 je 22. Čísla 11 aj 22 sú v numerológii známe.

Nuž a teraz Vám poviem, prečo som sa k tomu svojmu zážitku vrátil a prečo to vkladám na moju web. stránku. Po 6 rokoch dostanem zajtra návštevu mne blízkych. Skúste sa vžiť do mojej situácie nevidieť svojich najbližších dlhých 6 rokov! Viete, tá číslica s hodnotou 6 ide mojim životom neustále a poviem Vám, výrazne. Náhoda? Intuícia v náhody neverí.

Priznám, že proroctvu toho mnícha, ktorý sa cez spomínané video ku mne náhodne prihovoril, som začal veriť. Viem, že na internete ten jeho odkaz prijali mnohí. Mám ale za to, že ho prijali tí, ktorí taký odkaz mali obdržať. Teda s istotou možno konštatovať, že nebol daný všetkým…

Možno tento skutočný príbeh raz doplním. Možno! Viem, že sa mnohí na to budete pýtať, lebo to známe: ,, Ako to teda všetko skončilo? ,,

Ing.Viliam Štefanek – Karisný. V Podbieli 24.3.2024.

www.podbielpoviedky.sk